Historien_

Norseling er et dansk brand der udvikler og sælger, baby- og børnetilbehør til den moderne familie. Vores webshop åbnede i foråret 2013, efter at vi havde "puslet" med ideen om blandt andet en funktionel pusletaske siden 2010. Pusletasken som blev startskuddet for Norseling, er en videreudvikling af en DIY model, som vi fik i barselsgave til vores første barn.
Siden er der sket en hel del, både for Norseling, men også privat. Som forældre til først et – og nu to børn, er vores forestillinger om livet som familie blevet rykket milevidt. Praktiske løsninger og logistik får pludselig en helt anden betydning.

Navnet_

Norseling klinger af noget nordisk, men med et barnligt tvist. Navnet har en engelsk klang, da "norse" kommer fra det engelske udtryk norsemen (nordmænd eller vikinger). Vi fandt dog hurtigt ud af, at mange udtalte e'et i nors-E-ling, hvilket ikke er meningen, og det var springbrættet til denne søde lille video.

Visionen_

Vores vision er at udvikle produkter som vi selv kan stå 100 procent inde for, og hvor funktionalitet, kvalitet og design går hånd i hånd. Vores inspiration bygger på egne erfaringer fra livet med børn samt indspark fra venner og omverdenen.
Vi har været i en tidslomme hvor rigtig mange omkring os fik børn – og stadig gør – og vi er meget taknemmelige for alle de positive og konstruktive input vi har fået undervejs.